Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Om oss

År 1984 grundades Pro miljö service AB. Ända sedan starten har vi haft affärsidén att leverera städtjänster med högsta möjliga kvalitet och service till ett konkurrenskraftigt pris. Vi använder uteslutande miljömärkta rengöringsprodukter. Vår kundkrets består av företag och bostadsrättsföreningar där kvaliteéoch service är viktigt.

 

Verksamhetens tre grundstenar blir därför:

Kvalité
Service
Miljö

Kvalitet
För att säkerställa högsta kvalité, använder vi oss uteslutande av internutbildad och serviceinriktad personal som talar svenska. 
Vi använder givetvis professionella och moderna städmetoder samt städning med miljömärkta rengöringsmedel. För att kvaliteten skall bibehållas över tiden hålls löpande interna städkontroller, medarbetarsamtal och vidareutbildningar.

Service
För att få nöjda kunder har vi också valt att inrikta oss på en hög servicenivå. Det betyder t.ex. att samma personal kommer vecka efter vecka, att anställda uppträder med respekt och artighet mot Dig som kund samt en frekvent kommunikation och rapportering från oss. Vi svarar oftast direkt på telefonsamtal men då vi är upptagna i till exempel möten eller besöker kunder svarar vi på mail inom ett dygn och intalade meddelanden på mobilsvar inom fyra timmar. Vi lämnar korrekta offerter där inga extra kostnader utöver avtalat tillkommer.

Miljö
Vi är medvetna om att det krävs mer än en miljöpolicy i en pärm för att arbeta för miljön. Det kräver ett aktivt engagemang. Det har fått oss att bedriva ett miljöarbete som t.ex. inbegriper att minimera användandet av ändliga resurser och att välja miljömärkta rengöringsmedel. Vi arbetar också för att förbättra våra anställdas arbetsmiljö, samarbeta med våra kunders miljöpolicy och utveckla vår egen.

Vill du boka ett möte med Pro miljö service?
Fyll i formuläret nedan så kontaktas du så fort som möjligt.