Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Trappstädning i Stockholm

Vill ni höja värdet på era fastigheter?

Hur kan ni få mer trappstädning för varje krona?


Vi vet att ni är mån om er fastighet och era boende. Ni kanske har lagt ner tid och energi på att renovera och förnya både husets in- och utsida. Detta bidrar i hög grad till att bevara husets funktion och kvalitet.

För att värdet på dessa investeringar skall bestå behövs också ett gott underhållsarbete. Där ingår trappstädning som görs tillräckligt ofta och med god kvalitet.

Vi på pro miljö service hjälper er med en professionell trappstädning. Vi håller rent och fräscht varje vecka året om.  Vi gör entréglas fläckfria, trapphuset dammfritt och golven rena.

Vikten av att ha bra fastighetsskötsel och däribland en bra trappstädning påverkar även försäljningspriset på bostadsrätter 5-10%. Vid ett försäljningspris på 4 000 000 kr kan man faktiskt förlora 2-400 000 kr om föreningen snålat på trappstädningen.

Vi vet att varje krona räknas och att ni vill ha valuta för pengarna. När ni väljer oss  till er trappstädning så får ni ett företag som aldrig snålar in på städningen. Vi snålar istället in på dyra omkostnader såsom ”flashiga” kontor och dyra bilar. Genom att välja oss så får ni mer trappstädning för varje krona!  Det lovar vi!

Vi är det självklara valet för er som vill ha en seriös städfirma utan att bli ruinerade. Ni får välstädade trapphus, trevlig personal och ett företag som bryr sig om er.

Tveka inte att höra av er för en kostnadsfri offert och mer information! Använd rutan uppe till vänster och skicka ett meddelande så hör vi av oss till er så fort vi kan!